Delavan Nozzles

Brookhuis Applied Technologies is de specialist op het gebied van nozzles en sproeikoppen!

Wie Brookhuis Applied Technologies zegt, zegt spray nozzles of sproeikop.

Jarenlange ervaring en vakkundig personeel maken dat Brookhuis Applied Technologies en in samenwerking Delavan Spray Technologies goed in staat zijn onze klanten in zijn/haar wensen te bedienen. Wij zijn dan ook trots de nozzle specialist, zakenpartner en exclusief distributeur van Delavan nozzles in Nederland te mogen zijn.

Met een groot assortiment aan spray nozzles en spare parts is er voor elke situatie wel een oplossing te vinden. De techniek staat niet stil, zo ook de ontwikkelingen bij Brookhuis en Delavan niet.

Door de nauwe samenwerking tussen Brookhuis Applied Technologies en de nozzles van Delavan staan wij ijzersterk in de markt welke wij met trots zien groeien in zowel Nederland als België op het gebied van vloeistof behandeling onder (hoge) druk.

Wenst u graag meer informatie over de nozzles van Delavan of wilt u graag een afspraak op locatie in Nederland of België zodat wij u kunnen adviseren? Geen probleem! U kunt ons bereiken op +31 (0) 53 430 99 30 of mailen naar industrial@brookhuis.com

Maar wat is nu eigenlijk een nozzle, sproeikop of sproeinozzle?

Een nozzle of sproeikop is een onderdeel dat is ontworpen om de richting of kenmerken van een vloeistofstroom te regelen (met name om de snelheid te verhogen) wanneer het een afgesloten kamer of buis verlaat (of binnentreedt). Dit kan zijn d.m.v. een holle-, platte of volle vloeistof, gas of lucht kegel. Onze nozzles van Delavan worden gebruikt in de papier-, voedsel-, luchtvaart,- en chemische industrie en zijn verkrijgbaar in RVS, kunststof en messing.

Heeft u een nozzle nodig voor een specifieke toepassing kan dit uiteraard in overleg ook!

Hoe weet ik welke nozzle of sproeikop geschikt is voor mijn toepassing?

Delavan produceert een vaste range aan nozzles welke weer onderverdeelt zijn in vele varianten. Uw keuze van nozzle hangt af van verschillende key factoren

  1. Flow rate (capaciteit)
  2. Sproeihoek
  3. Operating pressure
  4. Gewenst sproeipatroon
  5. Welke medium?
  6. Materiaal van de nozzle

Standaard worden onze Delavan nozzles geleverd in RVS of messing. Andere materialen zijn op aanvraag ook mogelijk.

Wie is Delavan Spray Technologies?

Delavan Spray Technologies, onderdeel van de Goodrich Corporation, is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige sproeikoppen en vloeistofbehandelingssystemen.

Sinds 1935 is Delavan uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van nozzels. Delavan, die opereert vanuit speciale productiefaciliteiten, levert meer dan 30.000 verschillende componenten aan duizenden klanten in vrijwel elke denkbare productie- en verwerkingsindustrie.

Met distributeurs in meer dan 60 landen over de hele wereld zijn producten, expertise en kwaliteit van Delavan wereldwijd beschikbaar.

Klik op het logo van Delavan om doorgestuurd te worden naar hun website voor het volledige aanbod aan spray nozzles.