SBA Transformatoren

Wij, van Brookhuis Applied Technologies, vertegenwoordigen voor SBA de transformatoren in Nederland.

SBA richt zich op de ontwikkeling en productie van tientallen transformatoren.

Er kan speciaal ontworpen worden voor uw toepassing. Deze transformatoren voldoen aan de geldende normen, zoals EN 61558 en VDE 0570, als controle-, isolatie-, veiligheids- of reserve-transformator.

SBA gebruikt standaard hoogwaardige materialen, of het nu gaat om platenverpakkingen of vacuümimpregnatiesystemen. Elk product dat het bedrijf verlaat, wordt individueel getest.

Door een uitstekende samenwerking tussen Brookhuis Applied Technologies en SBA kunnen wij met goede prijzen en kwaliteit een uitstekende service verlenen voor een breed assortiment aan transformatoren.

Wenst u graag meer informatie over de transformatoren van SBA? Geen probleem! U kunt ons bereiken op +31 (0) 53 430 99 30 of mailen naar industrial@brookhuis.com

Maar wat is nu eigenlijk een transformator?

Een transformator (veelal afgekort tot trafo (NL) of transfo (BE)) is een statisch – dat wil zeggen zonder bewegende onderdelen – elektrisch apparaat, bestaande uit magnetische gekoppelde spoelen. Stuurt men een veranderlijke stroom door een van de spoelen, de primaire spoel of primaire zijde genoemd, dan wordt in de andere spoel(en), de secundaire, een spanning opgewekt. Een transformator wordt toegepast voor verhogen of verlagen van een wisselspanning en/of voor het galvanisch scheiden van de primaire en secundaire stroomkringen.

Wie is SBA Transformatoren?

Het familiebedrijf SBA is een van de tien grootste fabrikanten van spoelproducten/transformatoren in Duitsland. De redenen zijn veelvoudig. Maar de fundamenten van hun bedrijfsfilosofie van professionaliteit, kwaliteit, flexibiliteit, creativiteit en betrouwbaarheid spelen een beslissende rol. Een andere reden is de medewerkers, die volledig denken en handelen in het belang van hun klanten en opdrachtgevers. Deze factoren zijn de beste garantie voor langdurige relaties met tevreden klanten.

SBA synchroniseert de ideeën en vereisten van onze klanten met hun technische knowhow en halen vervolgens het beste uit elk product – technisch en budgetbewust. Innovatief, competitief, dicht bij de klant – deze kenmerken kenmerken het familiebedrijf SBA, dat ze in de derde generatie runnen. SBA is toegewijd aan Duitsland als locatie – SBA is en blijft Made in Germany. Daar kun je op rekenen.

Klik op het logo van SBA om doorgestuurd te worden naar hun website voor het volledige aanbod aan transformatoren.