Industriële nozzles en sproeikoppen

Delavan is sinds 1935 uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van nozzles.

Een assortiment van meer dan 30.000 artikelen vinden hun weg in vrijwel elke denkbare productie- en verwerkingsindustrie. Brookhuis heeft sinds 1999 de exclusieve vertegenwoordiging van Delavan voor de landen Nederland en België.

Nozzles of sproeikoppen vinden hun weg in vrijwel alle industrieën. Een nozzle of sproeikop is een onderdeel dat is ontworpen om de richting of kenmerken van een vloeistofstroom te regelen (met name om de snelheid te verhogen) wanneer het een afgesloten kamer of buis verlaat (of binnentreedt). Dit kan zijn d.m.v. een holle-, platte of volle vloeistof, gas of lucht kegel.

Delavan, onderdeel van Collins Aerospace, is een wereldleider in het ontwerp en de productie van hoogwaardige sproeiers en vloeistofbehandelingssystemen. Technisch toepassingsadvies gecombineerd met de uitstekende service, flexibele opstelling van Delavan’s productie- en technische team zorgen wij ervoor dat u maximale voordeel haalt. Onze gekwalificeerde medewerkers helpen u graag.

Ook op maat gemaakte oplossingen….

Delavan is in staat om met geavanceerde technologie op maat gemaakte spuitmonden of complete systemen te maken voor een onbeperkt aantal toepassingen.

Van alle markten thuis

Onze nozzles van Delavan worden gebruikt in de papier-, voedsel-, luchtvaart- en chemische industrie en zijn verkrijgbaar in RVS, kunststof en messing.

De voordelen in vogelvlucht:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Op maat gemaakte oplossingen mogelijk
  • Breed aantal toepassingsmogelijkheden